NAMJEŠTAJ ZA SPAVANJE

TROSJEDI, DVOSJEDI I FOTELJE SA MADRACEM – KUTNE GARNITURE SA MADRACEM – KREVETI – MADRACI – PODNICE – PLAHTE

Prikazuje se 1–12 od 36 rezultata

 • ROMA BOX TROSJED XL ST 13

  8.370,00 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! Roma BOX trosjed na razvlačenje za svakodnevno spavanje sa madracem visine 14 CM. Jezgra madraca izvedena je od visokoelestične HR pjene pjene. Trosjed posjeduje i sanduk za posteljinu- BOX) Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog  belgijskog proizvođača mehanizama SEDAC. Podloga madraca su elastične drvene letvice postavljene u dva reda zbog: kvalitetnije anatomske prilagodljivosti, sprečavanja prijenosa vibracija i očuvanja madraca.

 • Kutna garnitura Roma OT+T/RBI ST20 LMII B

  8.865,00 Kn (sa PDV-om)

  Kutna garnitura Roma sa ležajem za svakodnevno spavanje. Madrac dimenzije 144 x 195 cm, podloga madraca drvene fleksibilne letvice . Dimenzije 280×170 cm. Više informacija o proizvodu pročitajte niže u opisu proizvoda.

 • Madrac Best 200×90

  742,50 Kn (sa PDV-om)

  Madrac BEST je tvrdi madrac s jezgrom od visoko kvalitetne ‘vita-flex’ pjene, izrađene na poliuretanskoj bazi,obostrano valovito profilirane u 7 anatomskih zona. To omogućava dodatnu prilagodbu anatomiji tijela i povećano prozračivanje madraca bočnim kanalima s gornje i donje strane. Jezgra madraca je otporna na pritisak i deformacije, izuzetno je fleksibilna, elastična i prozračna, te pruža maksimalnu udobnost tijekom upotrebe. Više informacija potražite niže u opisu proizvoda.

   

 • Madrac Memory HR+5

  Madrac Memory HR+5

  1.390,00 Kn (sa PDV-om)

  Madrac Memory HR+5 izrađuje se u svim standardnim dimenzijama.

  madrac_memoryhr5_cijene

 • MADRAC SMART 200X90 CM

  499,00 Kn (sa PDV-om)

  Madrac SMART je srednje tvrdi madrac s jezgrom od visoko kvalitetne ‘vita-flex’ pjene, izrađene na
  poliuretanskoj bazi i obostrano profilirane u 7 anatomskih zona, što omogućava dodatnu prilagodbu anatomiji tijela. PAKIRANO U ROLANOM OBLIKU. Proizvodi se u svim standardnim dimenzijama.

 • Nepropusna plahta

  Nepromočiva higijenska plahta. Štiti madrac od vlage, nečistoća te mu produžuje vijek trajanja.  Upotreba u domaćinstvu i zdravstvenim ustanovama .

  Periva na 95 C , sastav lica 100% pamuk, sastav naličja 100% PVC folija. Ne sakuplja se po širini i dužini. Sa gumicom .

 • Trosjed na razvlačenje za svakodnevno spavanje Roma3R XL BI A

  NOVO! TROSJED ROMA 3R XL H18 BI “A” SA MADRACEM 17 CM HR+MEMORY

  8.690,63 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! Roma trosjed na razvlačenje, za svakodnevno spavanje sa madracem visine 17 CM. Jezgra madraca izvedena je od visokoelestične HR pjene i Memory pjene. Madrac pruža visoku udobnost i anatomsku prilagodljivost.Presvlaka je skidiva i periva do 30stupnjeva. Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog  belgijskog proizvođača mehanizama SEDAC. Podloga madraca su elastične drvene letvice postavljene u dva reda zbog: kvalitetnije anatomske prilagodljivosti, sprečavanja prijenosa vibracija i očuvanja madraca.   Robusna konstrukcija mehanizma jamči čvrstoću i dugovječnost ležaja.Trosjed na razvlačenje Roma izrađujemo u svim dekorima iz naše ponude . Istaknuta cijena odnosi se na izvedbu sa madracem 164×194 cm , ruko naslonima  širine 20 cm, u dekoru iz A grupe, za gotovinsko i transakcijsko plaćanje. Cijena na rate 9656,25 kn – 10% za gotovinsko plaćanje 8690,63 kn.

 • Madrac Dormire

  Madrac Dormire

  1.190,00 Kn (sa PDV-om)

  Madrac DORMIRE proizvodi se u svim standardnim dimenzijama. Jezgra madraca Dormire izađena je od HR-hladno lijevane pjene 35kg/m3 te profilirana u 7 anatomskih zona.

  madrac_dormire_cijene

 • Kutna garnitura Leonarda I2 BR 204×156 cm

  3.564,00 Kn (sa PDV-om)

  Kutna garnitura Leonarda I2 bez rukonaslona, kvalitetno rješenje za male prostore. Sadrži izvlačni ležaj i sanduk za posteljinu. Izvedba kutne garniture na ovaj način usprkos malim dimenzijama 204×156 cm ( ležaj 144×204 cm) maksimalno zadržava površinu sjedišta i ležaja.
  Kutna garnitura Leonarda I2 bez rukonaslona može se naručiti u svim dekorima i bojama koji se nalaze u našoj ponudi. Strana kuta određuje se prilikom narudžbe.

 • Madrac Lux

  Madrac Lux

  890,00 Kn (sa PDV-om)

  Madrac Lux proizvodi se u svim standardnim dimenzijana.

  cijene_madrac_lux

 • Madrac Luxury

  1.094,40 Kn (sa PDV-om)

  LUXURY je madrac visoke kvalitete s jezgrom izrađenom od kombinacije ‘vita-flex’ memorijske VA pjene u
  gornjem dijelu i VR pjene u donjem nosivom dijelu. Pri tome je donji nosivi dio jezgre u sredinjem dijelu
  profliliran u 5 anatomskih zona, te je na dijelu gdje se spaja s memorijskom pjenom dodatno profiliran kako bi
  se omogućilo maksimalno prozračivanje bočnim kanalima. Izražena cijena odnosi se na dimenziju 200 x 90 cm i vrijedi za gotovinsko plaćanje.

 • Trosjed na razvlačenje Roma T/RXL BI ST20 C

  Trosjed na razvlačenje Roma T/RXL BI ST20 C

  7.658,75 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! Roma trosjed na razvlačenje sa madracem. Veličina madraca 164 x 195 cm, visina madraca 14 cm, podloga madraca drvene fleksibilne letvice.

  Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog proizvođaća mehanizama SEDAC sada sa ugrađenim drvenim fleksibilnim letvicama pomoću kojih je postignuta još veća udobnost.