Razvlačni ležajevi

Prikazuje se 1–12 od 20 rezultata

 • kutna garnitura Monaco II

  4.986,25 Kn (sa PDV-om)

  Kutna garnitura Monaco 2 posjeduje izvlačni ležaj i sanduk za posteljinu. Proizvodi se u svim dekorima iz naše ponude. Mogućnost odabira strane kuta. Dimenzija 290 x 190 cm. Izražena cijena 4986,00 odnosi se na izvedbu sa slike u kombinaciji dekora Solid iz A grupe dekora i vrijedi za gotovinsko plaćanje. Cijene po grupama dekora A) 4322,22,00 kn B) 5180,00 kn C) 5540,00 kn, na ove cijene za gotovinsko plaćanje odobravamo 10% popusta.

 • ROMA BOX TROSJED XL ST 13

  8.370,00 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! Roma BOX trosjed na razvlačenje za svakodnevno spavanje sa madracem visine 14 CM. Jezgra madraca izvedena je od visokoelestične HR pjene pjene. Trosjed posjeduje i sanduk za posteljinu- BOX) Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog  belgijskog proizvođača mehanizama SEDAC. Podloga madraca su elastične drvene letvice postavljene u dva reda zbog: kvalitetnije anatomske prilagodljivosti, sprečavanja prijenosa vibracija i očuvanja madraca.

 • Kutna garnitura Roma OT+T/RBI ST20 LMII B

  8.865,00 Kn (sa PDV-om)

  Kutna garnitura Roma sa ležajem za svakodnevno spavanje. Madrac dimenzije 144 x 195 cm, podloga madraca drvene fleksibilne letvice . Dimenzije 280×170 cm. Više informacija o proizvodu pročitajte niže u opisu proizvoda.

 • Trosjed na razvlačenje za svakodnevno spavanje Roma3R XL BI A

  NOVO! TROSJED ROMA 3R XL H18 BI “A” SA MADRACEM 17 CM HR+MEMORY

  8.690,63 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! Roma trosjed na razvlačenje, za svakodnevno spavanje sa madracem visine 17 CM. Jezgra madraca izvedena je od visokoelestične HR pjene i Memory pjene. Madrac pruža visoku udobnost i anatomsku prilagodljivost.Presvlaka je skidiva i periva do 30stupnjeva. Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog  belgijskog proizvođača mehanizama SEDAC. Podloga madraca su elastične drvene letvice postavljene u dva reda zbog: kvalitetnije anatomske prilagodljivosti, sprečavanja prijenosa vibracija i očuvanja madraca.   Robusna konstrukcija mehanizma jamči čvrstoću i dugovječnost ležaja.Trosjed na razvlačenje Roma izrađujemo u svim dekorima iz naše ponude . Istaknuta cijena odnosi se na izvedbu sa madracem 164×194 cm , ruko naslonima  širine 20 cm, u dekoru iz A grupe, za gotovinsko i transakcijsko plaćanje. Cijena na rate 9656,25 kn – 10% za gotovinsko plaćanje 8690,63 kn.

 • Trosjed na razvlačenje Roma T/RXL BI ST20 C

  Trosjed na razvlačenje Roma T/RXL BI ST20 C

  7.658,75 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! Roma trosjed na razvlačenje sa madracem. Veličina madraca 164 x 195 cm, visina madraca 14 cm, podloga madraca drvene fleksibilne letvice.

  Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog proizvođaća mehanizama SEDAC sada sa ugrađenim drvenim fleksibilnim letvicama pomoću kojih je postignuta još veća udobnost.

 • Trosjed na razvlačenje za svakodnevno spavanje Roma

  6.272,50 Kn (sa PDV-om)

  Roma trosjed na razvlačenje sa madracem. Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog belgijskog proizvođaća SEDAC.

  Robusna konstrukcija mehanizma jamči čvrstoću i dugovječnost ležaja za svakodnevno spavanje. Ležaj se izvlači jednostavno i praktično u jednom potezu.

 • Roma trosjed ST20Z

  Trosjed Roma ST20Z

  6.272,50 Kn (sa PDV-om)

  Roma trosjed na razvlačenje sa madracem. Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog belgijskog proizvođaća SEDAC.

  Robusna konstrukcija mehanizma jamči čvrstoću i dugovječnost ležaja, za svakodnevno spavanje. Ležaj se izvlači jednostavno i praktično u jednom potezu.

 • Roma trosjed 3RBIST20 Aqua

  Trosjed Roma 3RBIST20 Aqua

  7.875,00 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! U dekoru Aqua clean tehnology. Roma trosjed na razvlačenje sa madracem.

  Dimenzija madraca 144 x 195 cm, visina madraca 14 cm, podloga madraca drvene fleksibilne letvice u dva reda.

 • Trosjed sa madracem Roma

  Trosjed sa madracem Roma

  5.948,75 Kn (sa PDV-om)

  Roma trosjed na razvlačenje sa madracem. Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog belgijskog proizvođaća SEDAC.

  Robusna konstrukcija mehanizma jamči čvrstoću i dugovječnost ležaja. Ležaj se izvlači jednostavno i praktično u jednom potezu.

 • Kornat trosjed sa ležajem na razvlačenje

  Trosjed sa ležajem na razvlačenje Kornat

  3.228,75 Kn (sa PDV-om)

  Ovaj model odlikuju pravilne elegantne linije, čvrsta kompaktna konstrukcija te kvalitetan i pouzdan sistem za razvlačenje ležaja.

  Izrađuje se u svim dekorima iz ponude. Dekori su podijeljeni u tri cijenska razreda A, B i C.

 • Roma kutna garnitura OT+3R ST13 BI ZONE

  Kutna garnitura Roma OT+3R ST13 BI ZONE

  7.956,25 Kn (sa PDV-om)

  Roma sjedeća kutna garnitura za svakodnevno spavanje  sa madracem i spremištem za posteljinu. Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog belgijskog proizvođaća SEDAC.

  Robusna konstrukcija mehanizma jamči čvrstoću i dugovječnost ležaja uz svakodnevno korištenje za spavanje .

 • Kutna garnitura Roma sa madracem BI ZONE

  7.956,25 Kn (sa PDV-om)

  Roma sjedeća kutna garnitura sa madracem i spremištem za posteljinu. Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog belgijskog proizvođaća SEDAC.

  Robusna konstrukcija mehanizma jamči čvrstoću i dugovječnost ležaja, za svakodnevno spavanje. Ležaj se izvlači jednostavno i praktično u jednom potezu.