Garniture

Prikazuje se 6 rezultata

 • LEONARDA STIL KUTNA GARNITURA

  3.749,00 Kn (sa PDV-om)

  NOVO. Kutna garnitura Leonarda STIL praktična je za manje prostore, posjeduje razvlačni ležaj i sanduk za posteljinu. Kutnu garnituru Leonarda 3 STIL odlikuju: kvalitetna izvedba, moderan dizajn, skladan oblik i pristupačna cijena. Vanjska dimenzija garniture iznosi 240×156 cm, a dimenzija ležaja iznosi 145 x 201 cm. Prilikom narudžbe određuje se strana kuta, s time da je garnitura univerzalna i strana kuta se jednostavno može promijeniti. Dekori su svrstani u tri cijenske grupe : A, B i C. Istaknuta cijena odnosi se na izvedbu u kombinaciji dekora iz grupe A i vrijedi za gotovinsko plaćanje. Postoji mogućnost prilagođavanja dimenzija što također utiče na cijenu. Rok isporuke do 35 dana. Mogućnost obročne otplate do 12 rata bez kamata po cijeni 4165,00 kn. Jamstvo 24 mjeseca.Hrvatski proizvod!
  Proizvode možete uživo vidjeti i isprobati u našem izložbenom prostoru na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 12-1.polukat.

 • ROMA BOX TROSJED XL ST 13

  8.370,00 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! Roma BOX trosjed na razvlačenje za svakodnevno spavanje sa madracem visine 14 CM. Jezgra madraca izvedena je od visokoelestične HR pjene pjene. Trosjed posjeduje i sanduk za posteljinu- BOX) Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog  belgijskog proizvođača mehanizama SEDAC. Podloga madraca su elastične drvene letvice postavljene u dva reda zbog: kvalitetnije anatomske prilagodljivosti, sprečavanja prijenosa vibracija i očuvanja madraca.

 • Tapecirana garnitura Venecia 3R+2+1

  Tapecirana garnitura Venecia 3R+2+1

  8.334,00 Kn (sa PDV-om)

  Tapecirana sjedeća garnitura Venecia proizvodi se u svim dekorima iz ponude i može se naručivati u sastavima po potrebi.

  Trosjed je moguće dobiti u izvedbi sa pomočnim razvlačnim ležajem ili u fiksnoj varijanti.

 • Trosjed Leonarda max III

  Trosjed Leonarda max III

  3.780,00 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! Trosjed Leonarda max III . Mogućnost kombiniranja u raznim sastavima sa dvosjedom, foteljom i u kutnim izvedbama.

  Moderan dizajn, veliki izbor raznih materijala i dekora pruža mogućnost prilagodbe svakom prostoru.Posjeduje izvlačni ležaj.

 • Roma trosjed ST20Z

  Trosjed Roma ST20Z

  6.272,50 Kn (sa PDV-om)

  Roma trosjed na razvlačenje sa madracem. Kao osnova (podloga ) za ležaj koristi se mehanizam renomiranog belgijskog proizvođaća SEDAC.

  Robusna konstrukcija mehanizma jamči čvrstoću i dugovječnost ležaja, za svakodnevno spavanje. Ležaj se izvlači jednostavno i praktično u jednom potezu.

 • Fotelja Leonarda max III

  Fotelja Leonarda max III

  1.817,50 Kn (sa PDV-om)

  NOVO! Fotelja Leonarda max III . Mogućnost kombiniranja u raznim sastavima sa dvosjedom, trosjedom i u kutnim izvedbama.

  Moderan dizajn, veliki izbor raznih materijala i dekora pruža mogućnost prilagodbe svakom prostoru. Posjeduje izvlačni ležaj.