Proizvodnja namještaja za sve vrste interijera i posredovanje u prodaji namještaja

kena-logo-300

Ažurirano 02.02.2019.

Naš cilj je ponuditi  praktičan i kvalitetan namještaj proizveden u Hrvatskoj po najpovoljnijoj cijeni sa kompletnom uslugom.
Prezentaciju materijala i proizvoda vršimo u našem poslovnom prostoru Av. Dubrovnik 15 pav. 12/1 polukat Zagrebački velesajam.

Radno vrijeme izložbenog salona: ponedjeljak-petak od 10,00 – 18,00 sati.            Informacije o proizvodima, uslugama te dogovore prezentacija van radnog vrenmena  na broj 091 3386 754 od ponedjeljak-subota u vremenu od 09.00 do 20.00 ili na e-mail info@kena-interijeri.hr

Mogućnost plaćanja beskamatno do 12 rata Diners, American, MasterCard i Maestro lepeza karticama Zagrebačke banke i Maestro karticom PBZ banke .
Cijene iskazane u katalogu proizvoda umanjene su za 10% popusta i odnose se na predračunsko plaćanje i plaćanje novčanicama.

                        

 

 

Continue Reading

Program sjedećih tapeciranih garnitura sa kvalitetnim sistemom razvlačnih ležajeva za spavanje

roma3r_st20_bi_aqua7NOVO !  Od sada program Roma i sa madracem visine 17 cm izvedenim od Visco gel (memory pjene) i HR hladno lijevane pjene. Visoka udobnost i kvaliteta.

 Program sjedećih tapeciranih garnitura Roma sa visoko kvalitetnim razvlačnim sistemom za svakodnevno spavanje renomiranog  proizvođača mehanizama SEDAC. Fotelje, dvosjedi, trosjedi, kutne garniture.
Izuzetno praktična i jednostavna transformacija u krevet sa madracem visine 14 cm izvedenog od 35 kg/m3 HR pjene  ili sa madracem visine 17 cm visine izvedenog od Visco gel i HR pjene. Visoka kvaliteta i udobnost. Podloga madraca izvedena je od drvenih elastičnih letvica postavljenih  u dva reda kod dimenzija 144 cm i 164 cm što dodatno povećava udobnost, kvalitetu spavanja i vijek trajanja madraca . Čvrsta i robusna konstrukcija jamči kvalitetu i trajnost sjedećeg i ležajnog sustava. Mogućnost odabira četiri  dimenzije ležaja od 84 x 195 cm, 124 x 195 cm,  144 cm x 195 cm  i 164 x 195 cm  Izvedba u tri vrste rukonaslona (moderni od 13 i 20 cm širine ili zaobljeni klasični 20 cm širine) što utiče na vanjsku dimenziju proizvoda.
Elementi programa Roma: kutna garnitura, trosjed, dvosjed, fotelja, tabure. Odabir sastava po potrebi. Mogućnost odabira dekora koji su podijeljeni u više  cijenskih razreda A, B, i C  i Aqua clean.
Ponudu i slike dekora pogledajte u mapi DEKORI (Proizvodi-Tapecirani namještaj-Dekori). Hrvatski proizvod! MOBILAR

roma_shema

Continue Reading

Kvalitetni madraci po povoljnoj cijeni

U našoj ponudi nalaze se kvalitetni madraci sa jezgrama izrađenim od hladno lijevanih HR pjena, memory pjena, PU pjena i bonell opružnih jezgri.   Madraci se proizvode u svim standardnim dimenzijama. Naš cilj je ponuditi kvalitetan madrac proizveden u Hrvatskoj  po pristupačnoj cijeni.

Continue Reading

Kutne garniture za male prostore

Kutne garniture za prostore male i srednje veličine. Kvalitetna izvedba, udobnost i moderan dizajn.

Veliki izbor boja i materijala, mogućnost prilagodbe prostoru.

kutna-garnitura-leonarda-i2-br  kutna-garnitura-leonarda-i2-br  kutna-garnitura-leonarda-i2-br

 

Continue Reading

MOBILAR d.o.o. – Proizvodnja tapeciranog namještaja

detalj-napoliMobilar d.o.o. proizvodnja je s iskustvom
Namještaj s prepoznatljivim stilom i kvalitetom.

Mobilar d.o.o. – proizvodnja je s iskustvom. Proizvodimo namještaj s prepoznatljivim stilom i kvalitetom. Moderan dizajn u trendu je svjetskih kretanja, multifunkcionalnost i visoka kvaliteta naša je ideja vodilja.Tvornicu vodi visokoobrazovani tim stručnjaka primjenom računala u projektiranju i dizajniranju proizvoda. Svjetski poznate tvrtke širom Europe i drugih kontinenata naši su dobavljači repromaterijala i opreme.

U novoizgrađenoj tvornici namještaja radimo suvremenom tehnološkom opremom.
Postižemo maksimalno što se u proizvodnji može postići. Naši šavovi i dekoracije šivanjem, djelo su najsuvremenijih strojeva i radnika koji njima upravljaju. Stalna tržišna nadmetanja tvrtku Mobilar dovela su u samo središte svjetske prodaje namještaja.

Continue Reading

Pomoćni ležajevi na rasklapanje

Lako penosivi, zauzimaju malo prostora i praktični.

Fotelja na rasklapanje – ležaj AS 80 i prenosivi ležaj  Kofer izuzetno su pogodni za male prostore i iznenadne prilike.

Continue Reading

Stolarija P. Kekić – Izrada namještaj po mjeri

ugradni_ormar_zidStolarija P.Kekić izrađuje namještaj po mjeri prema vašim željama i potrebama pritom koristeći najnovije materijale i tehnologije.

Izrađujemo sve vrste namještaja za opremanje stambenih i poslovnih prostora.

Naše znanje i iskustvo temelji se na preko 50 godina obiteljske tradicije u obradi drva i proizvodnje namještaja pritom stalno prateći i prihvačajući nove tehnologije .

Dovoljno je stupiti u kontakt sa nama i mi ćemo na osnovu vašeg opisa , skice , crteža ili slike izraditi neobavezujuću ponudu , te Vas uputiti u sve vrste tehnologija i materijala koje se mogu upotrijebiti za izradu vašeg komada namještaja – opremanja vašeg prostora .

Stolarija P.Kekić, Horvatnica 96, 10090 Zagreb
vl. Predrag Kekić
Mob: 098 1876 738
Fax: 01 34 87 024
E-mail:  stolarijap.kekic@hi.t-com.hr

Nikola Kekić
Mob: 091 3386 754
E-mail:  info@kena-interijeri.hr

Continue Reading